keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Bloggaamisen aloittamisen vaikeus

Kun aloin miettimään blogin kirjoittamista, kuvittelin, että se olisi helppoa ja nopeaa. Sen kuin vain aloittaa kirjoittamisen, kun sopiva blogialusta on valittu. No, ei se ihan noin mennyt. Onneksi meillä oli jo blogia varten erittäin valokuvauksellinen ja muutenkin täydellinen mallipoika, joka nukkuu tällä hetkellä tuolla pinnasängyssä kun kirjoitan tätä klo 21:00 💖💖💖💖
Alla olevassa kuvassa Enno-Olivierilla on italialaisen Ciliegina vaatemerkin asu päällä, joka saatiin lahjaksi sveitsiläisiltä ystäviltä.

Ennen blogin aloittamista, en ollut oikeastaan millään tavalla kiinnostunut somesta eli en ollut Some-Isi :D
Kuten jo ensimmäisessä kirjoituksessa mainitsin, minulla oli apuna työkaveri, jolla on erittäin hyvä kokemus blogin kirjoittamisesta ja hän pitikin minulle melkoisen pitkän luennon siitä, mitä kaikkea pitää ottaa huomioon. Pakko myöntää, että aluksi lannistuin ja meinasin hylätä koko ajatuksen blogin kirjoittamisesta, mutta vaimoni oli asiasta innoissaan ja hän kannustikin minua tarttumaan härkää sarvista.

Aluksi siis valittiin sopiva alusta blogille ja käytin tietysti sitä, mitä minulle suositeltiin. Jos olisin itse lähtenyt noita miettimään, olisin varmasti heittänyt hanskat tiskiin ja luovuttanut. Sen jälkeen alustan ulkoasu kuntoon. No, sekin kävi käden käänteessä, kun oli ammattilainen apuna. En todellakaan olisi osannut säätää leveyksiä ja muita asetuksia kuntoon itsekseni niin näppärästi, kuin se kävi apulaisen kanssa :)

Mitä sitten? Kirjoittamaan niin, että sormet sauhuavat? Ehei, blogia pitää mainostaa ja nekin jutut pitää katsoa jo etukäteen kuntoon. Eipä tullut mieleen, kun aloin miettimään moisen avaamista. En ollut ikinä edes ajatellut, että tekisin itselleni Facebook profiilin. Nyt se oli pakko tehdä.

Entä sen jälkeen, oliko vielä muuta? No tietysti, kuinkas muuten. Rekisteröidytään Facebookin kautta kolmeen eri ryhmään, joissa bloggaajat mainostavat julkaisujaan.
  • Bloggaajat ❤
  • Bloggaajat.
  • Bloggaajat
  • Blogit.fi (tänne rekisteröidytään blogit.fi osoitteessa siinä vaiheessa, kun on vähintään 10 postausta täynnä ja lisätään oma blogi listalle)
Vieläkö jotain? Joko saa kirjoittaa ja aloittaa sen varsinaisen työn? Pikkuhiljaa kyllä, kunhan ensin vähän kertaat joskus koulussa opittuja HTML:n perusjuttuja, koska tekstien asettelut saattavat "välillä" mennä juuri siten, kuin et toivonut. Onneksi tähänkin on yksi salainen ase olemassa, kuten tutorini neuvoi eli poista kaikki muotoilut ja aloita alusta 😂😂
Ja vihdoinkin, nyt saan aloittaa kirjoittamisen... ai niin, pitäähän tietysti olla aiheet, mistä kirjoittaa ja yksi aiheista jo mainittukin tässä kirjoituksen alussa. Olemme miettineet, mistä kaikesta voisimme blogissa kirjoitella ja ideoita onkin kertynyt melkoinen määrä. Toivon mukaan saamme kaikista aiheista kivoja juttuja aikaan :) Tarkoitus olisi siis kirjoitella vauvan muodista, vauvan ruuista, äidin ja isin ruuista, kolmesta prinsessasta, sekä puutarhanhoitoon ja sisustukseen liittyvistä aiheista. Toki monia muitakin varmaan sivutaan. Alla olevassa kuvassa viime kesäistä pihaamme, joka oli muuttaessamme täysin tyhjä, ainoastaan nurmikko ja pari pientä kuusta löytyi.
Seuraavissa postauksissa esittelemme karvaiset Prinsessamme: Tiukun , Safiirin ja Bastetin.

2 kommenttia:

  1. Komea pikkumies!:) Ihana kesäinen maisema, kaunis piha!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Enno-Olivierin puolesta :) Pihastakin tulee jossain välissä parempia kuvia.

      Poista