perjantai 10. helmikuuta 2017

Perheen Prinsessat, osa 1. Tiuku Kleopatra

Syksyllä 2008 vaimoni ajoi silloisen kotimme parkkipaikalle ja tuli tohkeissaan sisälle. Hän oli nähnyt pihalla suloisen pienen karvaisen kisun, joka osasi heti luoda yhteyden vaimooni. Itse en sen ihmeemmin asiasta vielä innostunut. Joskus aina kuulin, kun ajoin pihaan, roskakatoksesta lohdutonta miukumista ja kurkatessani näin aina tämän saman kisun itkemässä siellä ja aloin säälimään enemmän ja enemmän ressukkaa.
Tiuku vuonna 2008
Mietimme, että mistähän kisu oli tänne ilmestynyt. Välillä hän vieraili meidän takapihallamme ja ostimme kissanruokaa, jota tarjoilimme ja kaikki meni aina alas todella hyvällä ruokahalulla. Välillä meni kaksikin ruokapussia kerralla. Tuo pieni kissa uskalsi jo tulla meille sisällekin, mutta yöksi emme vielä päästäneet, koska emme tienneet, kenen kissa hän oli.

Tiuku vuonna 2017

Eräänä myrskyisenä yönä olimme jo makuuhuoneessa nukkumassa, kun kuulimme makuuhuoneen ikkunalta kolahduksen. Avasin verhot ja pelokkaan näköinen märkä nassu tuijotti minua ikkunan takaa sen näköisenä, että auttakaa minua. Vaimoni vaatimuksesta päästimme karvakerän sisään lämmittelemään ja keräämään voimia. En itse halunnut kuitenkaan, että kissa jää meille yöksi, koska emme tienneet kenen kisu hän on. Vaimoni sydän meinasi särkyä, kun laskimme kisun ulos ja hän pysähtyi juomaan kuralätäköstä ja katsoi lohduttomasti taakseen, että eivät ne vieläkään minua hyväksyneet :(
Loppiaisen aikaan kovilla pakkasilla päästimme kisun meille lämmittelemään ja tällä kertaa hän jäi meille yöksi ja jännitimme, että pissaakohan hän nyt jonnekin sisälle, kun meillä ei luonnollisesti ollut hiekkalaatikkoa. Aamulla löysimme pienen söpöläisen nukkumassa olohuoneen sohvalta samasta kohtaa, mihin hän jäikin illalla.

Tiuku vuonna 2017

Meille selvisi jossain vaiheessa, että kissa oli erään taloyhtiössä asuvan alkoholisoituneen naisen. Vaimoni vei pariin otteeseen kissan järkyttävillä pakkasilla kotiinsa sanoen, että koittakaa pitää siitä huolta. Eräänä päivänä vaimoni mitta täyttyi ja hän marssi tuon naisen luokse ja sanoi, että sinulla ei enää sitten ole tätä kissaa, vaan hän muuttaa meidän luoksemme asumaan, onko selvä? Nainen tuumi ainoastaan, että selvä. Tämä oli hyvä esimerkki vaimoni päättäväisyydestä, jota ilman en ehkä olisi blogiakaan aloittanut :)

Tiuku ja vauvat vuonna 2009

Annoimme kissalle nimeksi Tiuku Kleopatra. Tutustuessamme Tiukulla oli valtavasti suuria huopamaisia takkuja ja matoja. Emme saaneet takkuja itse pois, joten ne piti hoidattaa eläinlääkärillä. Tiuku oli ollut todella huonolla hoidolla ja kaiken lisäksi hän yllätykseksemme odotti kisuvauvoja, joita syntyi kaksi kappaletta 💖💖 



Tiuku ja vauvat vuonna 2009
Annoimme kisuvauvat ystävillemme, joilta he saivatkin hyvän kodin :) Nimeksi mustalle tuli Ixu ja harmaalle Bassu 💖💖

2 kommenttia:

  1. Voi perhana, nyt iski kisuvauvakuume ♥ Ps. nyt on kuvat oikeankokoisia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin siinä helposti käy, kun katselee noin nättejä pieniä kisuvauvoja :D Niistä oli todella vaikea luopua.

      Poista